tisdag 23 mars 2010

Alla ska kunna kommentera

Några läsare har hört av sig och haft problem med att lägga in kommentarer. Vi loggade ut från vår ägarbehörighet och skrev en testkommentar som vi lyckades publicera. Hoppas att ni också lyckas om ni gör så här:

Välj "Anonym" när detta ingår bland alternativen (och skriv då i stället namnet i själva kommentaren). (Om ni redan har google-konto använder ni gärna det alternativet i stället.)
Skriv ner de bokstäver som syns i ett kontrollfält.
Tryck på publiceringsknappen (eller förhandsgranska först).

Det finns säkert flera sätt att lyckas, men det här ska vara ett av dem. Skicka gärna mejl till någon av oss om ni fortfarande inte lyckas, så ska vi försöka lösa problemet. E-postadressen är förnamn.efternamn , sedan snabel-a och sist ekeby-ktv.net

Vi blir extra glada för kommentarer från vänner och bekanta nu när vi just har vinkat av Petter och Marika, som verkar ha hemflygningen säkrad och bör kunna dyka upp i Stockholm under onsdagen.

1 kommentar:

  1. Det ska ni bara veta: Vi är åtminstone två som saknar er här och tänker på er varje dag, även om vi inte skickar några kommentarer. Men läst har jag gjort och tänkt, att de har det bra, de där Bromans. Torkel hälsar att han för sin del struntar i om ni har kul eller inte, bara ni kommer hem!

    SvaraRadera